Dr. Szalók Gábor

DR. SZALÓK GÁBOR

fogszakorvos

Az alábbiakban áttekintjük, hogy mire számíthat, amikor ellátogat a fogorvosi rendelőmbe.

 

Az első találkozás

Az együtt töltött idő alatt arra bátorítom Önt, hogy tegyen fel kérdéseket, fejezze ki aggodalmait, és ossza meg velem mindazt, amit szeretne, hiszen minden páciens egyedi kezelést igényel.

 

 

Az Ön megismerésének és a biztonságos, személyre szabott támogatás nyújtásának része az Ön kórtörténetének áttekintése. Bizonyos egészségügyi állapotok és gyógyszerek befolyásolhatják a kezelési protokollokat, ezért kérem, hogy írjon egy listát azokról a gyógyszerekről, amiker rendszeresen szed, vagy amit a kezelések idején szednie kell.

 

 

Ezután egy teljes szájüregi röntgenfelvétel és a fogak, az íny, a száj és az állkapocs átfogó vizsgálata következik, beleértve egy nem invazív szájüregi rákszűrést is.

 

 

Az első látogatás egy információgyűjtő találkozó, ha a komplexebb kezelést igényel, akkor a tényleges kezelés a későbbi alkalmakkor fog megtörténni.

 

Miután a teljes vizsgálat befejeződött együtt olyan egészséges, hatékony kezelési tervet állíthatnak össze, amely a legjobban megfelel az Ön fogászati és személyes igényeinek. A kezeléseket rangsorolhatjuk és ütemezhetjük, hogy az Ön által igényelt mosolyt olyan időkeretben kapja meg, amelyet megengedhet magának.

 

Végül pedig szeretnénk, ha tudná, hogy mindent megteszünk azért, hogy Ön nyugodtan és biztonságban érezze magát. Nemcsak az Ön fizikai kényelme fontos számunkra, hanem az Ön érzelmi kényelme is. Jöjjön be, dőljön hátra és lazítson – nagyszerű kezekben van.

 

És ha már régóta nem járt fogorvosnál, ne féljen. Fontos döntést hozott meg, nem kell bűntudatot éreznie!

 

Pénzügyi információk

Az Árlistát megtalálja a honlapon is, de a kezelések során minden tétetelről pontos tájékoztatást fog kapni. A kezelési költségek az Ön által igénybe vett kezeléstől függően változnak. A költségeket és a fizetési lehetőségeket azonban még a kezdés előtt egyeztetem Önnel. Soha nem érik meglepetések a számla kiállításakor. A választás mindig az Öné. 

 

A rendelőben jelenleg csak készpénzzel lehet fizetni. 

Használja ki!

A legtöbb kezelés elszámolható az egészségpénztárnál

Az egészségpénztái tagok a legtöbb fogászati kezelés költségét a visszakaphatják a pénztártól. Az egészségpénztári befizetési után, 20% adóvisszaigénylésre jogosult. 


Ha a fogászati szűrővizsgálat költségét egészségpénztári számláról fedezi, akkor a kifizetett összeg 10%-át is visszaigényelheti adójából!

Kérjen időpontot még ma!

Rendelés kedden és csütörtökön, 14 és 18 óra között.